Загострення на Донбасі: стало відомо про нові втрати українських військ
Категорія
Україна
Дата публікації

Загострення на Донбасі: стало відомо про нові втрати українських військ

Загострення на Донбасі: стало відомо про нові втрати українських військ
Джерело:  Тиждень.ua

У ЗМІ повідомили, що в результаті обстрілу позицій сил АТО під Маріуполем біля села Павлопіль загинули двоє бійців 56-ї окремої мотопіхотної бригади  Збройних сил України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Тиждень.ua.
Згідно з власними джерелами видання, обстріл стався вдень 15 червня - з 9 до 12:00.
Інформацію про загиблих також підтверджують волонтери благодійного фонду допомоги армії "Повернись живим" в Facebook.
"На Маріупольському напрямку в районі села Павлопіль ворог почав артобстріл, під час якого на наш опорний пункт висунулася ДРГ. В результаті бою, серед наших бійців двоє загиблих і один поранений", - йдеться в повідомленні.
Крім того, представник штабу АТО, майор Сергій Жмурко підтвердив  УНН, що під Маріуполем загинули двоє бійців ВСУ. Подробиці про цей інцидент, за його словами, повідомить представник АП з питань АТУ на щоденному брифінгу о 12:30.
"Більш детальну інформацію про цей випадок ви отримаєте від представника АП, там буде детально все оприлюднено", - сказав Жмурко.
Раніше  в штабі АТО повідомляли, що на Донбасі 13 червня були поранені шестеро українських військових, загиблих не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?