Загострення на Донбасі: з'явилися фото з міст, обстріляних бойовиками
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: з'явилися фото з міст, обстріляних бойовиками

Загострення на Донбасі: з'явилися фото з міст, обстріляних бойовиками

У мережі з'явилися фото наслідків обстрілів, які бойовики так званої ДНР провели по населеним пунктам Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Донецькій області.


Читайте також: Стали відомі вражаючі деталі бою під Маріуполем


Обстріли провели ввечері 23 грудня по селищу Північне, що входить до складу Торецького, а також Світлодарську Донецької області. В результаті обстрілу Північного постраждали два будинки по вулиці Кошового, пошкоджені вікна, дахи будівель і огорожа. Після обстрілу Світлодарська зафіксували пошкодження вікон та дверей багатоповерхового житлового будинку, а також службового автомобіля поліції, в який потрапили осколки снарядів.


За даними правоохоронців, о 21:50 бойовики почали обстрілювати селище Північне, о 22:50 - Світлодарськ. За фактом обох інцидентів відкрили кримінальні справи за статтею про терористичний акт. У мережі з'явилися фото результатів обох обстрілів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  24 грудня на Донбасі ввели режим тиші, який бойовики порушили вже через 25 хвилин після введення.


Наслідки обстрілу в Світлодарську:







Наслідки обстрілу в Торецькому:









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?