Загострення на Донбасі: з'явилося тривожне повідомлення з передової
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: з'явилося тривожне повідомлення з передової

Загострення на Донбасі: з'явилося тривожне повідомлення з передової
Джерело:  online.ua

Селище Водяне під Маріуполем в зоні АТО практично стерте з лиця землі, при цьому серед військовослужбовців України ширяться чутки про те, що ОБСЄ передає інформацію про розташування підрозділів ЗСУ сепаратистам, повідомив в соцмережі відомий український блогер Ярослав Матюшин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Матюшина.
«Цитую листування з нашими артилеристами», - написав Матюшин.
«Водяне практично стерто з лиця землі. Грім говорить х..рять 152 не припиняючи майже, Гради теж наведені.
«Також висловив обґрунтовані підозри, що ОБСЄ зливає сепарам інфу по повній», - додав Матюшин.
Oleksiy Nesterenko: ОБСЄ - цілком можливо. Там місцевими фахівцями часто беруть колишніх наших військових, дореформених, які ностальгують за совком так, що аж повітря навколо них тріщить і іскриться.
Тетяна Пуртова: Вночі шарашить сильно, спалахи були видні в Виноградному. Такого давно не було.
Олександр Воробйов: Створюють тло для сьогоднішніх переговорів?
Serhii Savchuk: Є таке припущення, що підвищена активність останніх днів - тиск Молі на Україну напередодні переговорів у "нормандському форматі".
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 18 жовтня бойовики на Донбасі 57 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції і об'єктах цивільної інфраструктури на Донбасі, поінформували в прес-центрі АТО.
Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що російський лідер 19 жовтня відвідає Берлін для участі у зустрічі "нормандської четвірки", в якій візьмуть участь також президент України Петро Порошенко, лідери Франції і Німеччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?