Загострення під Маріуполем: з'явилося радісне повідомлення від журналіста
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення під Маріуполем: з'явилося радісне повідомлення від журналіста

Загострення під Маріуполем: з'явилося радісне повідомлення від журналіста
Джерело:  online.ua

Український журналіст Юрій Бутусов розповів, що військовослужбовці Збройних сил України в зоні АТО на Донбасі змогли закріпитися на нових висотах і значно поліпшити тактичне становище.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
Так сили АТО змогли зайняти позиції в районі селища Водяне на Маріупольському напрямку Донецької області і відбити всі атаки противника.
"У районі бойових дій під Маріуполем обстріли тривають, хоча їх інтенсивність дещо знизилася в порівнянні з попередніми днями. Разом з тим, обстрілу піддалося передмісті Маріуполя. Положення на фронті стабільне. Наші підрозділи міцно закріпилися на висотах в районі Водяного і значно поліпшили тактичне положення. Всі спроби супротивника збити наші підрозділи з цих висот були відбиті. 9-й полк 1-го російського корпусу зазнав серйозних втрат", - написав Бутусов.
"Водяне і Широкине залишаються під контролем українських військ. Противник намагається утримати Комінтернове-Ленінське-Дзержинське. Напруженість в сірій зоні збережеться. Безсумнівно, що російське командування буде продовжувати збройні провокації під Маріуполем, щоб зберегти загрозу місту. Мета противника - зайняти позиції якомога ближче до міста. Війна триває", - додав журналіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах поширили інформацію, що після обстрілу бойовиків так званої ДНР селище Водяне під Маріуполем практично стерте з лиця землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?