Загострення в Карабасі: вірмени й азербайджанці ведуть жорстокі бої
Категорія
Світ
Дата публікації

Загострення в Карабасі: вірмени й азербайджанці ведуть жорстокі бої

Загострення в Карабасі: вірмени й азербайджанці ведуть жорстокі бої

Прес-секретар міністра оборони Вірменії Арцрун Ованесян заявив, що вірменські збройні сили перейшли в контрнаступ по ряду напрямків зони карабахського конфлікту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"На даний момент тривають активні бойові дії. Вірменська армія завдала контрудару і по ряду напрямків перейшла в контрнаступ. З двох сторін є загиблі. Азербайджанська сторона зазнала численних втрат в живій силі і техніці, збитий вертоліт. В даний час ініціатива в бойових діях знаходиться в наших руках", - повідомив прес-секретар Міноборони Вірменії.


Інформацію про те, що вірменські збройні сили збили вертоліт ВПС Азербайджану в Міноборони Азербайджану спростували.
Раніше в міністерстві оборони невизнаної Нагірно-Карабахської республіки (НКР) повідомили, що збройні сили Азербайджану в ніч на суботу зробили наступальні дії по ряду напрямків зони карабахського конфлікту. Повідомлялося, що зербайджанская сторона в південному, південно-східному і північно-східному напрямках лінії зіткнення застосувала артилерію, бронетехніку і авіацію.
"Крім боїв на передовій лінії, противник завдав артилерійські удари по мирних населених пунктах і місцям постійної дислокації ряду військових частин. На даний момент по всій протяжності лінії зіткнення відбуваються інтенсивні бої", - заявили в Міноборони невизнаної республіки.
Крім того, повідомляється, що в результаті ракетного обстрілу населених пунктів Нагірного Карабаху одна дитина загинула та двоє поранені.
"В результаті обстрілу вранці в суботу з установок" Град "загинув 12-річний Вагінак Григорян, ще дві дитини поранені. Ракетному обстрілу піддалися не тільки оборонні позиції Армії оборони НКР, але і мирні населені пункти", - повідомили в прес-службі НКР.

Раніше ONLINE.UA писав про те, що на російську авіабазу Еребуні в Арменії доставлені 7 нових вертольотів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?