Загострення в зоні АТО: двоє військовослужбовців загинуло, ще п'ятеро поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення в зоні АТО: двоє військовослужбовців загинуло, ще п'ятеро поранені

Загострення в зоні АТО: двоє військовослужбовців загинуло, ще п'ятеро поранені
Джерело:  online.ua

Із початку доби 28 квітня на Донбасі загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України та ще п'ятеро отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

За інформацією штабу, бойовики 31 раз відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ.

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм, зенітних установок ЗУ-23-2 та гранатометів різних систем противник накривав опорні пункти в районі Красногорівки. З озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї стріляли по морських піхотинцях поблизу Павлополя і Водяного. Морських піхотинців біля Широкиного обстрілювали з озброєння БМП і БТР. Із кулеметів великих калібрів стріляли по захисниках Гнутового.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по захисниках Авдіївки. З мінометів калібру 120-мм і 82-мм бив по опорних пунктах поблизу Луганського. З протитанкових гранатометів противник обстрілював позиції поблизу Зайцевого, крім того, тут діяли ворожі снайпери.

Читайте також: Внаслідок підриву автівки в зоні АТО загинув військовий

Також повідомляється, що на Луганському напрямку з 120-міліметрових мінометів підрозділи російсько-окупаційних військ били по позиціях біля Ніжного, а з мінометів калібру 82-мм - по опорних пунктах поблизу Новотошківки. З автоматичних гранатометів ворог накривав захисників Кримського, а з кулеметів великих калібрів - захисників Попасної.

В окремих випадках, за даними штабу, сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом минулої доби, 27 квітня, бойовики на Донбасі влаштували 52 обстріли позицій Збройних сил України, внаслідок яких троє українських військових були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?