"Загроза для підлітків": Арсен Мірзоян підтримує закриття "ВКонтакті" в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Загроза для підлітків": Арсен Мірзоян підтримує закриття "ВКонтакті" в Україні

"Загроза для підлітків": Арсен Мірзоян підтримує закриття "ВКонтакті" в Україні
Джерело:  ТСН

Український музикант Арсен Мірзоян підтримує рішення президента Петра Порошенка заблокувати в Україні російські соціальні мережі, зокрема "ВКонтакті".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

"Я за закриття "Однокласників" та "ВКонтакті". "Однокласники" вважаю "атавізмом". Ніколи не мав на ньому профілю. Щодо "ВКонтакті", то зареєструвався там в 2011 році і видалився досить швидко. Як можна бути прихильним до сайту, на якому неліцензійне використання всього: відео, музики, фото. Треба нарешті почати за цим слідкувати. Ще однією важливою причиною для закриття " ВКонтакті" вважаю його доступність для юної аудиторії. Хочеться застерегти дітей від контенту, яким він наповнений. Цей сайт - загроза для підлітків. Це втрата часу, нічна мережа не замінить живого спілкування зі справжніми друзями, не можна так виховувати своїх дітей", - впевнений Мірзоян.

Читайте також: Два роки і $1 млрд: стало відомо про витрати, необхідні для блокування російських сайтів

До речі, не всі артисти розділяють думку Арсена. Так, фронтвумен рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна обурилася щодо заборони "ВКонтакті", відзначивши, що це головна платформа колективу для просування їхньої музики.

Як повідомляв ONLINE.UA, Арсен Мірзоян брав участь у нацотборі на Євробачення-2017. Музикант не пройшов у фінал відбору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?