Загроза великої війни в Африці: з'явилися відео з місця подій
Категорія
Світ
Дата публікації

Загроза великої війни в Африці: з'явилися відео з місця подій

Загроза великої війни в Африці: з'явилися відео з місця подій
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися відео, на яких зображено пересування військової техніки Сенегала перед його вторгненням в сусідню Гамбію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролики, опубліковані в Youtube.
На відео показано, як рухається бронетехніка і автотранспорт. У коментарі до ролика йдеться, що сенегальські війська займають позиції поблизу кордону.
Крім того, в мережі з'явилося ще одне відео, на якому сенегальські військові переміщаються по вулицях в Гамбії.
Читайте такожМоторошний наїзд на натовп людей в Австралії: з'явилися відео інциденту
Нагадаємо, рішення Сенегалу прийнято на тлі одностайного рішення Ради Безпеки ООН, в якому засуджується небажання чинного глави Гамбії Яхьї Джамме покинути свій пост. За документ проголосували всі 15 держав - членів СБ. Разом з Сенегалом свої війська до Гамбії збирається відправити Нігерія.
Сенегал оголосив ультиматум президенту Гамбії: Джамме повинен відмовитися від влади до полудня 20 січня, інакше військова операція продовжиться. В результаті Адама Берроу, який переміг на президентських виборах в Гамбії, склав присягу незважаючи на те, що його попередник Джамме відмовився покинути свій пост і вважає себе легітимним президентом.
МЗС України радить українцям утриматися від поїздок до Гамбії.



Як повідомляв ONLINE.UA, в австралійському Мельбурні автомобіль в'їхав у натовп пішоходів, в результаті чого три людини загинули, більше 20 отримали поранення, в тому числі 4 дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?