Загроза зростає: розвідка викрила підготовку бойовиків до наступу
Категорія
Україна
Дата публікації

Загроза зростає: розвідка викрила підготовку бойовиків до наступу

Загроза зростає: розвідка викрила підготовку бойовиків до наступу
Джерело:  online.ua

Окупаційні збройні угрупування в ОРДЛО почали інтенсивну тренувальну підготовку з наступальним відтінком. Про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на офіційне представництво Міністерства оборони України.

За інформацією Головного управління розвідки, підготовку розпочато попри "мирні" заяви російської влади про готовність до врегулювання конфлікту. До навчань залучені частини 1 та 2 (Донецьк та Луганськ відповідно) АК ЗС РФ.

"Зокрема, з 5 серпня ц.р. розпочато навчання ротних тактичних груп російських окупаційних військ на бойових машинах піхоти, посилених танками та артилерією, під час яких відпрацьовуються питання подолання (форсування) водних перешкод на тактичному фоні з етапом бойової стрільби", - зазначило Міноборони.

Очікується, що навчання будуть завершені наприкінці року.

Як повідомило ONLINE.UA раніше, протягом доби 7 серпня ворог десять разів дозволив собі порушити домовленість про припинення вогню на Донбасі. Окупанти використали кулемети, гранатомети та іншу зброю, не виключаючи й снайперську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?