Захарченко і Плотницький висунули Україні ультиматум: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Захарченко і Плотницький висунули Україні ультиматум: з'явилися подробиці

Захарченко і Плотницький висунули Україні ультиматум: з'явилися подробиці
Джерело:  ОСІБ

Ватажки бойовиків так званих ЛНР і ДНР, Ігор Плотницький і Олександр Захарченко, висунули Україні ультиматум, вимагаючи зняти блокаду Донбасу і погрожуючи захопленням українських підприємств на окупованих територіях.


Про це йдеться в спільній заяві ватажків ЛНР і ДНР, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОСІБ.


"Ми змушені оголосити, що, якщо до 00:.00 середовища (1 березня 2017 року) блокада не буде знята, то ми введемо зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, що працюють в ДНР і ЛНР", - йдеться в ультиматумі.


Читайте також: В Україні назвали три причини того, чому нинішня блокада Донбасу не потрібна


При цьому ватажків бойовиків додали, що "Київ, використовуючи радикалів, організував і продовжує блокаду залізничних шляхів, погрожує блокадою автомобільних доріг"


"Багато підприємств були змушені зупинити свою роботу в результаті злочинних дій київської влади ", - йдеться в заяві .


Ватажків бойовиків також пригрозили, що, якщо не буде знята блокада, вони перестануть постачати вугілля в Україну та переорієнтовують виробництва на ринок Росії та інших країн.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  відомий російський пропагандист Дмитро Кисельов в ефірі своєї програми розповів про "спасіння" Донбасу, на яке відважилася Росія в умовах української блокади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?