Захід хоче вирішити "російське питання" — Лавров
Категорія
Політика
Дата публікації

Захід хоче вирішити "російське питання" — Лавров

Захід хоче вирішити "російське питання" — Лавров
Джерело:  online.ua

Скандальний російський дипломат та очільник МЗС РФ Сергій Лавров цинічно звинуватив країни Заходу у "нацизмі" й намірах "вирішити російське питання" через рішучу підтримку України. 

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Лавров бідкається, що Захід хоче вирішити "російське питання"

Чому люди відмовляються бачити нацистську ідеологію, яка зараз в основі київського режиму? Усі заяви, що лунають від його прихильників і ляльководів - ну, я не можу їх розглядати інакше, як спробу остаточно вирішити "російське питання, - заявив поплічник Володимира Путіна.

На переконання Сергія Лаврова, міжнародна спільнота, всіляко підтримуючи Україну, намагаються зробити все можливе, щоб Російська Федерація отримала стратегічну поразку і довго не змогла після цього піднятися.

Фото - скриншот

Урсула фон дер Ляєн, відома діячка Єврокомісії, заявила, що результатом війни має бути поразка Росії, і така, щоб вона потім довгими десятиріччями не могла відновити свою економіку. Це що, не расизм, не нацизм, не спроба вирішити "російське питання"? - скаржиться скандальний російський дипломат.

Лавров і раніше звинувачув Захід у нацизмі та підтримці України

Нещодавно поплічник російського диктатора Сергій Лавров безсоромно порівняв росіян, які потрапили під удар західних санкцій, запроваджених через розв’язану Кремлем війну проти України, із євреями часів Голокосту.

Тоді ж глава МЗС РФ вкотре цинічно звинуватив колективний Захід в організованій війні проти Росії та нацизмі.

Зараз США сформували коаліцію практично з усіх європейців, які входять до НАТО та членів ЄС, з тим самим завданням – остаточного вирішення "російського питання".Так само, як Гітлер хотів остаточно розв’язати "єврейське питання", - бреше Лавров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?