Захід підтверджує використання Україною ракет Storm Shadow — CNN
Категорія
Україна
Дата публікації

Захід підтверджує використання Україною ракет Storm Shadow — CNN

Захід підтверджує використання Україною ракет Storm Shadow — CNN
Джерело:  online.ua

Українські військові вже використовують отримані від Великої Британії далекобійні крилаті ракети Storm Shadow проти злочинної армії РФ.

Джерело:  CNN

Що відомо про використання ЗСУ ракет Storm Shadow 

За інформацією журналістів видання, використання українськими військовими британських ракет Storm Shadow підтвердили одразу двоє американських посадовців.

При цьому журналісти не розкривають більш детальних подробиць.

У Міноборони України відмовилися коментувати цю інформацію на після запиту СNN.

В Міноборони висміяли заяви РФ про знищення ЗРК Patriot 

В Міноборони України у відповідь на заяви військового відомства країни-агресорки заявили, що Росії не потрібна армія для перемог на полі бою, для цього їй достатньо державних ЗМІ та пресслужби Міноборони.

Пресслужба Міністерства оборони Росії потужніша, ніж армії більшості країн. Росії навіть не потрібна армія, щоб завоювати весь світ, її державних ЗМІ та спікера Міноборони Конашенкова більш ніж достатньо, - зазначили представники Міноборони України на сторінці в Twitter.

Варто зауважити, що відомство країни-агресора у щоденному зведенні нафантазувало "високоточний удар гіперзвуковим ракетним комплексом "Кинджал" по зенітному ракетному комплексу Patriot виробництва США".

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?