Захід видав новий компромат на Путіна: зазвучало і прізвище Кабаєвої
Категорія
Світ
Дата публікації

Захід видав новий компромат на Путіна: зазвучало і прізвище Кабаєвої

Захід видав новий компромат на Путіна: зазвучало і прізвище Кабаєвої
Джерело:  online.ua

З'явилася інформація про операції з нерухомістю людей з близького оточення президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Slon, який цитує Reuters.
Бізнесмен Григорій Баєвський, що був партнером друга Путіна Аркадія Ротенберга, передавав дорогу нерухомість кільком жінкам, в числі яких ймовірна дочка Путіна Катерина Тихонова і родички екс-депутата Держдуми Аліни Кабаєвої, а також Аліса Харчева, яка позувала для календаря до дня народження Путіна.
За твердженням агентства, наявні у відкритому доступі документи показують, що Баєвський передавав або продавав нерухомість трьом із цих жінок. Катерина Тихонова також вказувала адресу квартири, що належить Баєвським, як свіою власну при реєстрації нової компанії.
Баєвський почав вести бізнес з братами Ротенбергами в 2011 році, до 2014 року працюючи керівником на одному з інвестиційних підприємств Аркадія Ротенберга. Як зазначає видання, компанії, співвласником яких був Баєвський, за останні два роки отримали держзамовлення на загальну суму 6 млрд рублів.
«Ми нічого не знаємо про те, хто він (Баєвський, - Ред.) такий. Президент (РФ Володимир Путін, - Ред.) ніяк не пов'язаний з ним», - заявив агентству прес-секретар президента Дмитро Пєсков.
Аліна Кабаєва є заслуженим майстром спорту Росії в художній гімнастиці і членом Вищої ради партії "Єдина Росія". Протягом багатьох років ходять чутки про її близький зв'язок із Путіним. Деякі видання називали її "другою леді Росії".
Нагадаємо, відомий карикатурист Сергій Йолкін зобразив президента Росії Володимира Путіна, який "захищається" від інформаційної атаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?