Захист кожної гривні: в Мін'юсті пояснили, чим залучити інвесторів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Захист кожної гривні: в Мін'юсті пояснили, чим залучити інвесторів

Захист кожної гривні: в Мін'юсті пояснили, чим залучити інвесторів
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства юстиції Павло Петренко розповів про зустріч з підприємцями з США, яка відбулася 8 грудня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Завершив цікаву зустріч і плідну бесіду з представниками бізнес-спільноти, членами Американської торгової палати і Американо-Української ділової ради", - написав він.
За словами міністра, під час зустрічі сторони обговорили впроваджені Мін'юстом реформу реєстраційної сфери і передачу повноважень з реєстрації бізнесу і нерухомості нотаріусам і місцевій владі, і розроблене новітнє антирейдерське законодавство.
"Також в ході дискусії представники бізнесу підняли теми судової реформи та подальшої дерегуляції. Я переконаний, що будь-який уряд не буде успішним, якщо не зможе гарантувати інвестору захист кожної його гривні, яка вкладена в те чи інше підприємство, не зможе гарантувати справедливий суд і захист права власності. Адже це саме ті ризики, які зупиняють бізнес в його бажанні прийти працювати в нашу країну.
Саме тому така співпраця є взаємовигідною для бізнесу, який отримує сприятливі умови для свого розвитку, і для держави, отримує інвестиції", - написав Петренко.
За його словами, він не сумнівається, що і надалі спільні із західними колегами ініціативи поліпшать інвестиційний клімат в Україні і створять нові робочі місця.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?