Захоплення київського банку - МВС розкрило перші вимоги терориста
Категорія
Події
Дата публікації

Захоплення київського банку - МВС розкрило перші вимоги терориста

Захоплення київського банку - МВС розкрило перші вимоги терориста
Джерело:  online.ua

Злочинець, який захопив банківське відділення у центрі Києва, виступив з першими вимогами. Твердження терориста підтвердили в Міністерстві внутрішніх справ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву заступника міністра Антона Геращенка на телебаченні.

За його словами, правоохоронці проводять переговори.

"Поліція оточила місце операції. Зараз ведуться переговори зі злочинцем. Ми вимагаємо, щоб він здався. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав інтерв'ю. Ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку. Однак на сьогоднішній момент ми ще не знаємо, чи є у нього справжня бомба, справжню зброю, на відміну від Луцька, де воно точно було", - пояснив Геращенко.

Він додав, злочинець нікого не утримає в будівлі, усі представники банку змогли залишити місце подій. Наразі у відділенні присутній його керівник, він залишився за власним бажанням.

Геращенко також зауважив, злочинець — віком 32 років. Правоохоронці мають підозри щодо його особи, перевірка триває.

Інцидент почався близько 12:00 у понеділок, 3 серпня. Він став одним з багатьох, що пов'язані з тероризмом і мали місце в Україні протягом останніх тижнів.

Першим у ланці виявилося захоплення автобусу із заручниками в Луцьку. Злочинець Максим Кривош утримував людей близько 11 годин. Жоден з них не постраждав, а самого терориста затримали.

Також нещодавно в Києві знешкодили банду підривників, які цинічно вимагали близько пів мільйона доларів США за "безпеку" кількох житлових будинків.

Як повідомляв ONLINE.UA, невідомий увірвався до відділення одного з банків у Києві та погрожує вибухом. Міністерство внутрішніх справ підтвердило факт інциденту. Наразі почалася спеціальна поліцейська операція "Грім".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?