Захоплення лайнера EgyptAir: єгиптян відпустили з борта літака
Категорія
Світ
Дата публікації

Захоплення лайнера EgyptAir: єгиптян відпустили з борта літака

Захоплення лайнера EgyptAir: єгиптян відпустили з борта літака
Джерело:  РІА Новини

Терорист, який захопив пасажирський літак Airbus A320

авіакомпанії EgyptAir, дозволив громадянам Єгипту залишити борт.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


У міністерстві авіації Єгипту заявили, що керівництво аеропорту Ларнаки, де приземлилося повітряне судно, веде переговори із ймовірним терористом. У компанії EgyptAir повідомляють, що переговори привели до звільнення всіх, хто перебував на борту, крім екіпажу і чотирьох пасажирів.


Нагадаємо, невідомий захопив літак, що летів за маршрутом Олександрія - Каїр, вранці 29 березня. За останніми даними, на борту був 81 пасажир.


Крім того, невідома точна кількість людей, які захопили пасажирський лайнер. Повідомляється, що один із них озброєний. За іншими даними, терорист діяв самотужки, при собі у нього був вибуховий пристрій.


Захоплений Airbus A320 здійснив посадку в аеропорту Ларнака на Кіпрі. Там зараз працює кризовий штаб. Аеропорт Ларнаки закритий, а рейси, що прибувають, перенаправляються в інші повітряні гавані.


Раніше повідомлялося, що

в столиці Лівії Тріполі невідомі захопили літак, що належить авіакомпанії Королівські йорданські авіалінії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?