Захоплення заручників у Москві: стали відомі мотиви злочинця
Категорія
Світ
Дата публікації

Захоплення заручників у Москві: стали відомі мотиви злочинця

Захоплення заручників у Москві: стали відомі мотиви злочинця

Слідчий комітет Росії встановив особу і мотиви чоловіка, який напав на офіс МКБ-Банку на сході Москви і захопив заручників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Злочинцем виявився 29-річний Олексій Ухін, який, за версією слідства, намагався вирішити свої фінансові проблеми.
"Підозрюваний у скоєнні злочину встановлений, ним виявився уродженець Московської області Олексій Ухін, 1987 року народження", - розповіли в прес-службі СКР.
Як основний слідство розглядає "фінансовий мотив скоєння злочину". Крім того, повідомляється, що на місці події було вилучено пневматичний пістолет, а також порожню коробка з проводами, яку нападник видавав за вибуховий пристрій, погрожуючи підірвати будівлю кредитної установи.
Пізніше офіційний представник московського главку МВС Софія Хотіна заявила, що підозрюваний Олексій Ухін раніше був судимий за грабіж.
Раніше повідомлялося, що на Хованському кладовищі в російській столиці Москві сталася велика бійка, в якій взяли участь близько 400 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?