Закінчення кар'єри: Буффон попрощався зі збірною Італії зі сльозами на очах
Категорія
Спорт
Дата публікації

Закінчення кар'єри: Буффон попрощався зі збірною Італії зі сльозами на очах

Закінчення кар'єри: Буффон попрощався зі збірною Італії зі сльозами на очах
Джерело:  Vivoazzurro.it

Знаменитий італійський воротар Джанлуїджі Буффон оголосив про відхід зі збірної Італії зі сльозами на очах. Матч зі Швецією став для Джіджі останнім – італійці не потрапляють на чемпіонат світу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Vivoazzurro.it.

"Залишаю збірну Італії хорошим хлопцям. Хочу сказати спасибі тим, хто завжди допомагав мені: Мій Кьелло, мій Бардза, мій Лео... Спасибі, хлопці. Спасибі Італії. Збірна підніметься. Ми італійці, ми завжди возрождаемся. Я залишаю місце для відмінного Джіджі Доннаруммы. Маттіа Перин теж дуже хороший", – сказав Джіджі в інтерв'ю RAI.

Читайте также: Кріштіану Роналду в четвертий раз став батьком

Кар'єра Буффона в збірній Італії почалася зі стикового матчу з Росією 20 років тому, в 1997-м. Гостьові 1:1 і домашні 1:0 вивели тоді країну Джіджі на Чемпіонат Світу у Францію.

Остання гра Буффона за "Скуадру адзурру" була не такою вдалою. Тим не менше, вболівальники проводжали свого кумира стоячи.

Як повідомляв ONLINE.UA, Вітторіо Сгарбі, лідер політичної партії з назвою Ренесанс, в інтерв'ю виданню Vanity Fair заявив, що готовий запропонувати Буффону посаду міністра спорту, якщо його партія виграє найближчі вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?