Закінчуйте вже: НАТО підловило команду Путіна на підлій брехні
Категорія
Політика
Дата публікації

Закінчуйте вже: НАТО підловило команду Путіна на підлій брехні

Закінчуйте вже: НАТО підловило команду Путіна на підлій брехні
Джерело:  online.ua

Керівництво НАТО зізнається, що стурбоване тією безсоромною дезінформацією, яку поширюють команда очільника Кремля Володимира Путіна та китайська влада щодо коронавірусної кризи. Окрім того, Альянс має намір дати потужну відсіч їхнім зусиллям. Про це на віртуальному брифінгу 14 квітня повідомила пані посол США при НАТО Кей Бейлі Гатчісон напередодні зустрічі міністрів оборони Альянсу, інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт блоку.

Вона наголосила, що міністри детально обговорять, як відреагувати на кампанію з дезінформації.

"Ми стурбовані дезінформацією, яку просувають РФ і Китай… Вони неправдиво поширюють інформацію, що хочуть допомогти, що вірус почався у США чи Європі. Все це неправда", - сказала Гатчісон.

За її словами, в Альянсі обговорять, як краще реагувати на ці кампанії, аби у часи гуманітарної кризи вороги не сіяли непорозуміння між союзниками.

"Це спроба не тільки посіяти невдоволення між союзників, але і знецінити наше лідерство у часи, коли наші громадяни потребують лідерства для захисту і допомоги. Ми не приймаємо це і думаємо, що можемо зробити із союзниками, щоб рішуче сказати: закінчуйте уже дезінформацію у час цієї гуманітарної кризи", - наголосила пані посол.

Варто звернути увагу на те, що пандемія коронавірусу буде єдиною темою відеоконференції міністрів оборони країн НАТО, яка відбудеться 15 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що блок дуже вдячний за допомогу Україні, яка надає свої транспортні літаки для перевезення медичних вантажів, призначених для боротьби з пандемією коронавірусу. Окрім того,  він повідомив українцям чудову новину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?