Заклик Дурова перейти на Android обвалив акції Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

Заклик Дурова перейти на Android обвалив акції Apple

Заклик Дурова перейти на Android обвалив акції Apple
Джерело:  online.ua

Напередодні бізнесмен Павло Дуров, засновник популярного месенджера Telegram, закликав користувачів переходити на систему Android. На такий заклик майже миттєво відреагували акції медіагіганту Apple. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані біржі NASDAQ.

За оприлюдненими даними, заклик бізнесмена російського походження вказував перш за все на доцільність використання Android з точки зору безпеки, це дозволить зберегти особисті дані.

Акції Apple впали до ціни в 128,98 долара США.

Також напередодні відзначилися падінням акції компанії Twitter, які котируються на німецьких біржах. У перший торговий день тижня вони впали приблизно на 8%. Причиною став політичний конфлікт: штурм Капітолію США натовпом прихильників Дональда Трампа та блокування акаунту в соцмережі чинного президента.

Акаунт з 88 мільйонами підписників видалили назавжди, щоб запобігти розростанню насильства у майбутньому.

Також призупинили роботу акаунту Трампа в соціальній мережі Facebook. До того адміністрація мережі відмовлялася якимось чином модерувати пости політика, хоча той вже давно закликав до "боротьби" та звинувачував опонентів у викраданні "справжніх" результатів виборів.

Наразі президента США багато хто з американських посадовців став вважати небезпечною особою, яка ледь не призвела до державного перевороту у персональних цілях — через програш на повноцінних і прозорих виборах.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярний месенджер WhatsApp повідомив про передачу Facebook персональних даних користувачів. Тепер реєстраційні дані акаунтів користувачів, зокрема, їх номери телефонів, дані про транзакції та взаємодії з іншими користувачами, IP-адреси, тощо потраплять в розпорядження соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?