Законопроект про імпічмент президента внесли у Раду
Категорія
Україна
Дата публікації

Законопроект про імпічмент президента внесли у Раду

Законопроект про імпічмент президента внесли у Раду
Джерело:  online.ua

Заступник глави фракції "Блок Петра Порошенка" нардеп Олексій Гончаренко вніс у Верховну Раду законопроект про імпічмент президента. Політик запевняє, що документ зареєстрований у парламенті 29 травня, але поки що текст проекту не опублікований на сайті ВР, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що нещодавно про намір внести у парламент закон про імпічмент заявили у команді президента Володимира Зеленського, проте поки що цього не зробили.

"Я сьогодні подав свій проект закону про імпічмент. Адже нам президент обіцяв, що цей проект закону буде. Ми ніяк не можемо дочекатись від президента цього законопроекту", – сказав Гончаренко.

Як відомо, декілька днів тому спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що Рада розгляне законопроект про імпічмент президента на цьому тижні. За словами Парубія, в Зеленського був час до середи, 29 травня, щоб подати свій проект закону.

Нагадаємо, ще у квітні екс-президент Петро Порошенко заявив, що закон про імпічмент потрібний, і він готовий до обговорень для напрацювання збалансованого документа. Згодом Зеленський наголосив, що в разі перемоги на виборах планує подати закон про імпічмент. Станом на 22 квітня у Раді було зареєстровано близько 5 законів про імпічмент.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше в АП заявили, що проект закону про імпічмент президента близький до завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?