Залишили бійця АТО замерзати: соцмережі вразив випадок у Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Залишили бійця АТО замерзати: соцмережі вразив випадок у Києві

Залишили бійця АТО замерзати: соцмережі вразив випадок у Києві

В одному з дворів Києва місцеві жителі виявили військовослужбовця Збройних сил України, якого невідомі залишили там замерзати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook киянки Анни Яковенко.
Інцидент стався в середу вранці, 23 листопада.
"У дворі будинку по вул. Мілютенка 7а на лавочку хтось дбайливо поклав хлопця... Він не був п'яним!! Хлопець був у військовій формі, але всі нашивки на куртці були обірвані .. На внутрішній кофті була нашивка "Збройні Сили України" і погон капітана .. Так само на внутрішній кишені кофти було написане ручкою його прізвище - Шарабан. Більше ніяких нашивок не було...", - написала вона.
За словами киянки, бійця обікрали, і на момент, коли його знайшли, він був без свідомості.
"Схоже, що його обчистили, не було у нього при собі нічого (ні телефону, ні гаманця, ні ключів). Він був без свідомості і вже в комі, але ще дихав сам. У нього були фіолетові руки, які неможливо було скласти в кулак, він пролежав на цій клятій лавці не менше 2-х годин!!!! І ніхто з перехожих (а їх там досить ходить) не подзвонив 103... ніхто .. Зараз хлопець в реанімації в дуже важкому стані в комі, на апараті штучної вентиляції легенів ... При тому, що він не був п'яний, і крім зламаного носа видимих ​​пошкоджень у нього не було", - зазначила вона.
Пізніше стало відомо, що хлопця звуть Вадим Шарабан і він справді є бійцем ЗСУ. Також повідомляється, що він прийшов до тями, стан стабільний, зараз з ним дружина і батьки.
Користувачів соцмережі вразив випадок з бійцем. Записом Яковенко за день поділилися 356 осіб.
Aleks Rybalko: "А людей у ​​нас одиниці... Шкода...."
Леночка Дем'яненко: "Що відбувається?.. А людей дійсно одиниці".
Aleks Rybalko: "Треба видавати зброю офіцерам... І як у фільмі "Ліквідація"..."
Як повідомляв ONLINE.UA, рано-вранці 24 листопада в Луцьку горіла Стела Героїв Небесної Сотні і Героїв АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?