Залужний показав потужну роботу аеророзвідки ЗСУ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Залужний показав потужну роботу аеророзвідки ЗСУ — відео

Залужний показав потужну роботу аеророзвідки ЗСУ — відео
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав роботу підрозділів артилерійської аеророзвідки.

Джерело: головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний

Як працює українська аеророзвідка

Валерій Залужний опублікував відео, в якому показ роботу української аеророзвідки.

Артилерійська розвідка цілодобово протистоїть ворогу вздовж усієї лінії фронту. В ефективній взаємодії з іншими підрозділами ЗСУ, артрозвідники перетворюють ворожу техніку на металобрухт, — написав він.

Зазначається, що робота цих розвідників полягає у виявленні цілі, коригуванні та ураженні.

Можемо літати і вдень, і вночі. Все залежить від погодних умов та ворожого РЕБ. Можемо виконати будь-яке завдання, яке ставить командування, — розповідала командир екіпажу безпілотного авіаційного комплексу розвідки та коригування вогню артилерії "Фурія" Шарлотта.

За її словами, щоденна праця, постійний аналіз виконаних завдань та обмін досвідом з іншими аеророзвідниками, піднімають професійний рівень підрозділу. Це дозволяє ефективно працювати та знищувати окупантів.

Найкращі емоції, коли ціль уражена, — підсумувала командир.

Як на фронті працюють гаубиці AHS Krab

Українські війни успішно виконують бойові завдання на сучасних польських бойових машинах.

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний показав роботу українських артилеристів на самохідних гаубицях AHS Krab.

Наші воїни швидко опанували західну техніку, більше того — мають досвід, який є цінним для партнерів та виробників озброєння, — розповів Залужний.

За його словами, самохідні гаубиці AHS Krab дуже добре зарекомендувала себе і у швидкості наведення, і в дальності стрільби.

Ми вивчили ресурс та можливості цих машин і надаємо виробникам пропозиції для їх удосконалення, — наводить Залужний слова військовослужбовця ЗСУ Володимира.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?