Залужний показав процес звільнення Зміїного від армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Залужний показав процес звільнення Зміїного від армії РФ

Залужний показав процес звільнення Зміїного від армії РФ
Джерело:  online.ua

Вранці 30 червня офіційно стало відомо, що Збройним силам України нарешті вдалося вибити російську армії із острова Зміїний, який знаходиться у Чорному морі. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вирішив показати українцям, як нашим воїні звільняли цю українську територію.

Джерело: головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у  Facebook

Залужний показав, як ЗСУ звільнили острів Зміїний

За словами головнокомандувача ЗСУ, російські соладти змушені були тікати з острова Зміїного після того, як наші бійці завдали по острову низку ударів, в тому числі і з української гаубиці "Богдана".

Не витримавши вогню наших артилерійських, ракетних та авіаційних ударів, окупанти залишили острів Зміїний. Дякую захисникам Одещини, які вжили максимальних заходів для звільнення стратегічно важливої ділянки нашої території. Низький уклін конструкторам та виробникам української самохідної гаубиці “Богдана”, яка відіграла важливу роль у звільненні острова. Подяка іноземним партнерам за надані засоби ураження. Дякую всім, хто допомагає боронити кожний метр української землі і вірить у Збройні Сили України. Разом до Перемоги! - йдеться у звернення Валерія Залужного.

Не можна також не згадати про те, що Міноборони РФ уже офіційно підтвердило свою втечу із острова Зміїїний, однак назвало це "жестом доброї волі". Росія вивела увесь гарнізон, який там перебував.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?