Зам Саакашвілі вивалив на Порошенко купу претензій і пообіцяв піти
Категорія
Політика
Дата публікації

Зам Саакашвілі вивалив на Порошенко купу претензій і пообіцяв піти

Зам Саакашвілі вивалив на Порошенко купу претензій і пообіцяв піти
Джерело:  NV

Заступник  голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі  Олександр Боровик заявив, що має намір піти у відставку, оскільки не відчуває підтримки з боку президента.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новий час.
"Якби президент дійсно хотів нас підтримати, у нього було багато можливостей це зробити. А зараз асоціюватися з президентом, який сам замішаний в офшорах, не дає робити реформи, я не хочу", - сказав Боровик.
Він зазначив, що збирається оголосити про своє рішення протягом тижня.
"Один тиждень. Це довго не буде. Я відчуваю себе в опозиції до президента, до його влади, до його вертикалі, до його команди. І критикувати їх дуже важко, коли ти сам у вертикалі. Ще й якийсь наказ по заборону критики держслужбовцями взяли... "- заявив заступник Саакашвілі.
Боровик також поскаржився, що "замість підтримки наших ініціатив кожні два тижні з Адміністрації президента поширюють чутки про те, що Міхеїла Саакашвілі і нашу команду" ось-ось "звільнять".
"Журналісти розповідають нам, що це роблять саме люди з Адміністрації президента. Напевно, там є такі дискусії, але ми сприймаємо це, як психологічний тиск", - додав заступник голови Одеської ОДА.
Він також сказав, що претензії у влади є не тільки до нього.
"Є кримінальна справа проти Сакварелідзе, є дві кримінальні справи проти Касько, є кримінальна справа проти мене. Це і є підтримка наших ініціатив?" - заявив він, нагадавши також про перевірку керівника одеської митниці Юлії Марушевської, в роботі якої Фіскальна служба також знайшла порушення.
Боровик зазначив, що обговорював свою можливу відставку з Саакашвілі та було вирішено, що "це справа кожного особисто".
"Але якщо Петро Порошенко не виконає умови, які йому вчора озвучив Міхеїл Саакашвілі, реформаторам тут робити нема чого", - заявив він.
Раніше повідомлялося, що  Саша Боровик закликав президента України Петра Порошенка зупинити кампанію по дискредитації, яку почали представники Блоку Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?