Замах на Бабченка: підозрюваний у "вбивстві" журналіста назвав замовника з фонду Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Бабченка: підозрюваний у "вбивстві" журналіста назвав замовника з фонду Путіна

Замах на Бабченка: підозрюваний у "вбивстві" журналіста назвав замовника з фонду Путіна
Джерело:  rbc.ua

Підозрюваний в організації "вбивства" журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман назвав ім'я людини з оточення Путіна, яка відповідає за організацію терактів в Україні. За його словами, це В'ячеслав Півоваркін, який має особистий контакт з Кремлем і через якого фінансуються усі громадські заворушення в Україні.

Про це він заявив в ході засідання Шевченківського суду, суддя якого заарештувала Германа на два місяці, передає ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

"До мене звернувся дуже давній мій знайомий, який зараз живе в Москві. Під час спілкування з'ясувалося, що він займається в фонді Путіна саме організацією заворушень в Україні. Його ім'я В'ячеслав Півоваркін. Він відповідає в фонді Путіна, в приватному фонді, за організацію терористичних актів і державного військового перевороту на наступних виборах президента, конкретно відповідає за всю Україну. Ось і все",- заявив в суді Герман.

Також підозрюваний в організації "вбивства" Бабченка сказав, що працює на українську контррозвідку, але цей факт спростував прокурор Руслан Кравченко.

"Та інформація, якою ми володіємо, не підтверджує інформацію про співпрацю Германа з контррозвідкою, це неправда. Він не є і не був агентом Служби безпеки України або контррозвідки, яка є структурним підрозділом СБУ", - заявив прокурор, уточнивши, що перевірив заяву Германа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, Аркадій Бабченко прокоментував ризики нового замаху на нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?