Замах на Геращенка: нардеп розкрив нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Геращенка: нардеп розкрив нові деталі

Замах на Геращенка: нардеп розкрив нові деталі
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Народного фронту", радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що правоохоронці попередили його про підготовку  замаха на нього.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір телеканалу "112-Україна".


"Служба безпеки України мене попередила про те, що на мене готується замах», - заявив Геращенко.


«СБУ, контррозвідники, слідчі, співробітники оперативної служби, підрозділ "Альфа" провели колосальну роботу по нейтралізації, зі спостереження, зі збору необхідних доказів, по знешкодженню даної терористичної групи, яка була направлена в Україну для моєї ліквідації по завданню спецслужб РФ", - додав нардеп.


Читайте також:  В Україні розповіли, за що Росія хотіла вбити нардепа Геращенко


У той же час Геращенко не уточнив, коли саме він був проінформований про підготовлюваний на нього замах.


"Слідство вважає, що це (замах, - Ред.), швидше за все, пов'язано з моєю активною громадською позицією, публічною позицією щодо недопущення дій з продовження агресії проти України, а також з моєю діяльністю з розвитку проекту "Миротворець"... Цей сайт є дуже болючим для всіх цих осіб, які вели і ведуть підривну діяльність проти України ", - додав Геращенко.




Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що замах на народного депутата і радника глави МВС Антона Геращенко буі однією з ланок ланцюга злочинів, скоєних низкою підісланих з-за меж України кілерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?