Замах на Плотницького: в мережі озвучили несподівану версію
Категорія
Політика
Дата публікації

Замах на Плотницького: в мережі озвучили несподівану версію

Замах на Плотницького: в мережі озвучили несподівану версію
Джерело:  online.ua

Керівник Громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов вважає, що  ватажок ЛНР Ігор Плотницький  зімітував замах на себе, щоб усунути з політичної арени свого головного конкурента, главу МДБ ЛНР Леоніда Пасічника.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Снєгірьова.


Раніше експерт повідомляв, що  протистояння між ватажком ЛНР Плотницьким і головою МГБ ЛНР Пасічником досягло своего апогею  і Пасічник хоче прибрати Плотницького силовими методами.


"За інформацією місцевих джерел ГІ "Права справа", російськими кураторами був відданий наказ про посилення режиму охорони і збільшення кількості його охоронців. Особисту охорону лідера самопроголошеної ЛНР Плотницького здійснюють бійці російського загону спеціального призначення "Заслон" Служби зовнішньої розвідки РФ. Після введення посиленого режиму охорони глава ЛНР Плотницький завжди пересувався з декількома автомобілями супроводу. Втім, на місці вибуху і при вибуху машин супроводу не було", - пояснив Снєгірьов.


За його словами, відсутність посиленої охорони свідчить про те, що замах на Плотницького - розіграш.


"Відсутність машин супроводу на місці замаху говорить про те, що він фактично є імітований самим Плотницьким. Швидше за все, російськими кураторами був реалізований луганський варіант турецьких подій. Тобто замах на Плотницького буде використано для подальшого усунення з політичної арени лідера і глави МДБ ЛНР Леоніда Пасічника та інших політичних і військових супротивників Плотницького", - йдеться в повідомленні.


Снєгірьов підкреслив, що найближчим часом подібні акції напевно повторяться.


"Замах на Плотницького треба розглядати як один з елементів війни за контроль над контрабандою ПММ, яка від декларативних заяв перейшла у фазу збройного протистояння. Найближчим часом ми побачимо продовження цієї війни у ​​вигляді так званих акцій відплати", - резюмував експерт.


Раніше ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницкий записав аудіозвернення, в якому розповів про своє здоров'я і закликав повідомляти президенту РФ Володимиру Путіну про "посібників спецслужб України та США".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?