Замерзаємо від голоду після дефолту: в мережі підняли на сміх пропаганду від РосЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Замерзаємо від голоду після дефолту: в мережі підняли на сміх пропаганду від РосЗМІ

Замерзаємо від голоду після дефолту: в мережі підняли на сміх пропаганду від РосЗМІ
Джерело:  НТВ

Російські ЗМІ запустили чергову пропаганду про Україну, заявивши, що наша країна може замерзнути взимку через брак газу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського телеканалу НТВ.
Новину під назвою "Україна через морози майже подвоїла відбір газу зі сховищ" російські пропагандисти супроводили підписом в мікроблозі "Україна замерзає. І газу, запасеного для обігріву, їй може не вистачити".
Раніше оператор газотранспортної системи України держкомпанії "Укртрансгаз" заявив, що запаси природного газу в українських підземних сховищах газу (ПСГ) з 1 по 8 січня скоротилися на 4%, або на 489 мільйонів кубометрів, - до 11,46 мільярда кубометрів з 11,949 мільярда кубометрів.
За даними компанії, 8 січня зі сховищ було відібрано 86,3 мільйона кубометрів газу.

Читайте також: ОБС Є знайшла на Донбасі страшилку путінської пропаганди, але не в тому місці

Російські пропагандисти представили цю інформацію як свідчення катастрофічної нестачі газу в Україні.



У соцмережі висміяли пропаганду росіян.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" посміялися над пропагандистами російських ЗМІ, які намагаються обчислити запаси українського газу і пророкують, що наша країна неминуче замерзне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?