Заміна тренера у Динамо - у клубі вибухнули тирадою у відповідь на чутки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Заміна тренера у Динамо - у клубі вибухнули тирадою у відповідь на чутки

Заміна тренера у Динамо - у клубі вибухнули тирадою у відповідь на чутки
Джерело:  online.ua

Не вщухають чутки щодо ймовірної відставки Олексія Михайличенка з посади головного тренера "Динамо". На тлі чисельних публікацій медіа з коментарем виступив президент клубу Ігор Суркіс. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт команди.

За словами очільника клубу, навколо Михайличенка утворився "спекулятивний інформаційний шум".

"Є одне золоте правило, випробуване життям: ніколи не давай поради, коли тебе про це не просять. Тим паче — нав'язливі поради. Ця істина може бути застосована й у випадку з моїм вибором тренера для "Динамо". Усім велике спасибі за турботу, але подібних рекомендацій я не потребую. Прошу не заважати команді тренуватися. Тому пропоную змінити тему..." - оголосив Суркіс.

Нагадаємо, Михайличенко отримав посаду після відсторонення колишнього головного тренера, за часів якого "Динамо" зіткнувся з чорною смугою поразок. Клуб вилетів з Ліги чемпіонів.

Утім, Михайличенко також не досяг значних висот у керуванні командою. Під його тренерством футболісти не витримали конкуренції у Лізі Європи, куди вони спрямували після непроходження до ЛЧ — найпрестижнішого клубного турніру континенту.

Як повідомляв ONLINE.UA, у футбольного клубу "Динамо" може з’явитися новий тренер замість Олексія Михайличенка.

Згідно з неофіційними даними, керівництво команди невдоволене рівнем гри футболістів під керівництвом українця. Заміною йому може стати 45-річний турецький експерт Ерол Булут. Його кандидатуру наразі вважають пріоритетом.

Перевагами для Булута стала участь у минулому в українському чемпіонаті у якості гравця — він виступав за донецький "Металург". Окрім того, турецький спортсмен нібито володіє українською.

Автором такої ініціативи щодо турецького фахівця став Володимир Безсонов, спортивний директор "Динамо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?