Замість матюкливого прізвиська: Путіна в Україні запропонували називати новим словом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Замість матюкливого прізвиська: Путіна в Україні запропонували називати новим словом

Замість матюкливого прізвиська: Путіна в Україні запропонували називати новим словом
Джерело:  online.ua

Музиканти гурту "Антитіла" Тарас Тополя і Сергій Вусик запропонували замінити відоме прізвисько президента Росії Володимира Путіна, яке йому дали харківські ультрас.
Про це вони розповіли в інтерв'ю ONLINE.UA.
На питання, хто такий Путін, про якого в Україні створили відому пісню, музиканти відповіли: "Президент Росії, глава держави...".
Вони пояснили, що для них означає знамените прізвисько Путіна.
"Дивись, Путін — це президент держави-агресора. Але для мене Путін — х**ло...Суть в чому, що х**ло — це ж х**, це ж дітородний орган, це ж символ продовження роду...Ми вже звикли, що ми вживаємо цей матюк... А по суті ми його, Путіна, звеличуємо. Тому що це — великий такий альфа-самець", - вважає соліст гурту Тарас Тополя.

Читайте також: Путіна тонко зачепили за допомогою відомої пісні: опубліковано відео
Він вважає, що це двояке питання, чи зробили українці Путіну послугу, нагородивши таким прізвиськом.
"Оце питання двояке. Як на мене, набагато було б коректніше щось типу "ничтожество", наприклад, або щось таке. А ми, знаєш, х**ло, угу. Тому тут двояке питання стосовно цієї мантри.Але вона стала мантрою... Значить, такий час. Тому я майже ніколи не вживаю це формулювання, в мене своє ставлення до президента держави-агресора, абсолютно негативне", - зазначив музикант.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Група "Антитіла": Путіну більше підходить не знамените прізвисько, а інше слово

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?