Замість стартапів - шаурма: в Україні розповіли про сумне майбутнє окупованого Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

Замість стартапів - шаурма: в Україні розповіли про сумне майбутнє окупованого Донецька

Замість стартапів - шаурма: в Україні розповіли про сумне майбутнє окупованого Донецька
Джерело:  online.ua

Окупація Донбасу проросійськими бойовиками поставила хрест на будь-яких серйозних перспективах розвитку Донецька.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий український журналіст Денис Казанський.


"Останні років п'ять перед війною був бум, розквіт Донецька, провели Євро-2012 - це був один з кращих для життя міст в Україні. Я думаю, на нашому віку Донецьк не оговтається. Навіть якщо Донецьк повернеться в Україну, там не збудують такий шикарний аеропорт або "Донбас-Арену", на це грошей у країни просто немає, та й суспільство це б не схвалило", - сказав журналіст.


Читайте також: Оборона аеропорту Донецька: з'явилося яскраве відео з нового фільму про АТО


"Так, в Донецькій області був низький рівень життя, брудні депресивні міста в руїнах з цими совковими мерами, які абсолютно нічого не робили. Але сам Донецьк був перлиною. А зараз на цей занепад просто боляче дивитися, по суті, величезні кошти просто викинуті в нікуди. Від аеропорту нічого не залишилося, навіть руїни розтягнули на металобрухт, Західний автовокзал розбомбили. на поле "Донбас-Арени" можна садити картоплю - більше стадіон ні на що не придатний", - продовжив Казанський.


"Місто існує, але це саме існування, відсутність будь-яких перспектив, Донецьк втратив шанси стати сучасним європейським містом, розвивати інфраструктуру, будувати прекрасні будівлі. Донецьк може стати Тирасполем, але це хрінова перспектива. Донецьк може стати Сухумі - але це теж хрінова перспектива", - підкреслив блогер.


"Люди поставили хрест на перспективах. Я не знаю нормальних амбітних людей, які хотіли б жити в Тирасполі і Сухумі - планували робити там бізнес, запускати стартапи. Звичайно, в Донецьку можна працювати таксистом чи продавцем шаурми. Шаурма в Донецьку буде продаватися - це факт", - резюмував Денис Казанський.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Донбас перетворився в колонію України - журналіст Денис Казанський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?