"Занадто сексуальна": Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Занадто сексуальна": Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес

"Занадто сексуальна": Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка та акторка Дженніфер Лопес не припиняє тренувань та зі своїм бойфрендом Алексом Родрігесом запустили спортивний челендж. Результати занять спортом вона показала в ефектному фото, передає ONLINE.UA.

Так, нещодавно красуня запустила у мережі свій челендж. Вона зі своїм бойфрендом анонсувала флешмоб з відмови від солодощів та вуглеводної їжі. Пара оголосила 10-денну дієту і щоденні тренування у спортивному залі.

Перед завершенням челенджу Джей Ло показала, наскільки її фігура стала ідеальною. Артистка постала перед прихильниками у топі та лосинах, засвітивши рельєфний прес. Свій пікантний образ вона доповнила шапкою.

"Ви завжди запитуєте мене, як не втратити мотивацію та бути зосередженим на цілях. Все просто, мої тренування завжди дають результат", – розповіла Дженніфер Лопес.

Красуня додала, що цей челендж для неї був непростим. Навіть з такою фізичною підготовкою Дженніфер Лопес з нетерпінням очікує завершення такого спортивного флешмобу.

"Ти занадто сексуальна; найкрасивіша фігура на планеті; спорт робить нас ідеальними; ти така неймовірна; обожнюю тебе, Дженніфер", - пишуть фанати красуні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, запідозрили в черговому плагіаті. В її новому кліпі "Сумасшедшая", прем’єра якого відбулася 31 травня, помітили разючу подібність з кліпом іншої скандальної зірки Світлани Лободи, а також з кліпами знаменитої співачки Дженніфер Лопес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?