Занадто сексуальний - зірка Гаррі Поттера підірвав мережу фото з ідеальним пресом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Занадто сексуальний - зірка Гаррі Поттера підірвав мережу фото з ідеальним пресом

Занадто сексуальний - зірка Гаррі Поттера підірвав мережу фото з ідеальним пресом
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий британський актор Том Фелтон, який зіграв Драко Малфоя у серії фільмів про "Гаррі Поттера", ніколи не забуває про своїх віданних фанатів з різних куточків планети. Доволі часто у своїх соціальних мережах голлівудський красень ділиться своїми планами, ідеями та найяскравішими світлинами. Однак нещодавно Том перевершив сам себе, адже змусив говорити про нове фото у своєму профілі не тільки шанувальників, а й більшість світових медіа. Фелтон похизувався стрункою фігурою з рельєфним пресом - чорно-біла світлина за лічені години підірвала інтернет, передає ONLINE.UA.

На світлині обличчя кіноактора розгледіти важко, адже він його прикрив фотоапаратом, яким і зробив знімок у відображенні дзеркала. За локацію Фелтон обрав кімнату власного будинку, що, схоже, натякає на перебування в ізоляції під час пандемії коронавірусу. Однак, як бачимо, крантин не став для актора приводом, щоб забути про спорт та свій зовнішній вигляд. Новий знімок від легендарного "Драко Малфоя" продовжують активно обговорювати в мережі.

"Том, ти занадто сексуальний!; 100 балів Слизерену!; хіба ж можна бути таким ідеальним?; чому подібної сцени не було в "Гаррі Поттері"? Рейтинг б пішли вгору!; Вічно молодий - вічно красивий; як бачимо, Драко Малфой залишається поганим хлопчиком)); переходіть на темну сторону - у нас є прес Драко Малфоя; заради того, щоб побачити це фото, варто було народитися; талановий чоловік з ідеальною фігурою - просто мрія", - коментують нову світлину від Тома Фелтона його фанати.

Як відомо, Том Фелтон після завершення зйомок фільмів про "Гаррі Поттера" не завершив свою кінокар'єру. Його акторською грою можна насолодитися у фільмах "Зірковий ескорт", "Повстання Планети мавп", "Явище", "Evac", "Витонченість і небезпека" (Grace and Danger), "Тереза Ракен" (In Secret), "Замкнене коло" (Full circle), "Воскресіння" (Risen), "Флеш" (The Flash), "Походження" (Origin) та "Офелія" (Ophelia).

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, віддані фанати кіноепопеї про "Гаррі Поттера" зможуть отримати тисячу доларів, якщо переглянуть всі фільми франшизи, а також стрічку "Фантастичні звірі і де їх шукати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?