Занадто сексуально: KAZKA шокувала кліпом на пісню "Палала"
Категорія
Культура
Дата публікації

Занадто сексуально: KAZKA шокувала кліпом на пісню "Палала"

Занадто сексуально: KAZKA шокувала кліпом на пісню "Палала"
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий український попгурт KAZKA вразив усіх своїх фанатів сексуальним музичним відео на нову пісню "Палала". Відеоробота артистів з елементами еротики з'явився на ютуб-каналі групи 24 грудня, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що перший відеокліп на пісню з альбому NIRVANA зняв знаменитий кліпмейкер Алан Бадоєв, а продюсером став Юрій Нікітін. За словами самих виконавців, це їхня найвідвертіша відеоробота за усю творчість.

Чарівна солістка гурту Олександра Заріцька постала у доволі відвертих образах, а разом з нею – декілька чоловіків і жінок. Вся стилістика кліпу виконана у червоних кольорах, а головним символом стали червоні нитки, якими "зшивали" героїв кліпу.

"Відео "Палала" – про пристрасть, якій неможливо пручатись, кохання, яке не залишає шансів, красу, яка живе в кожному з нас. Варто тільки відшукати шлях до себе! Червона нитка тобі вкаже напрям – і більше ти не зможеш соромитись власних почуттів. Тільки палати", - сказано в підписі до кліпу.

Фанати гурту не приховують, що відеоробота їх вразила та навіть шокувала.

"Занадто красиво та сексуально; Ця відеоробота не залишить байдужим нікого!У кожного будуть свої відчуття від побаченого.А це успіх; кліп шокує та надихає одночасно; Емоційно!!!! І дуже сміливо! Саша ламає всі стереотипи ... напевно давно пора!; Емоції зашкалюють, незвично, неочікувано, по-іншому, крутезно; Ця пісня і "Твоєї крові'' кращі з альбому, браво!; Олександра дуже зваблива а цьому кліпі) З нетерпінням чекаємо відео на "Твоєї крові"!", - пишуть фанати в коментарях до відеороботи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові" з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?