Запитайте у дідусів, як це воювати з Росією: Шойгу висунув гучні загрози Німеччині
Категорія
Політика
Дата публікації

Запитайте у дідусів, як це воювати з Росією: Шойгу висунув гучні загрози Німеччині

Запитайте у дідусів, як це воювати з Росією: Шойгу висунув гучні загрози Німеччині
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу скандально відреагував на заяву глави оборонного відомства Німеччини Урсули фон дер Ляйен про те, що з Москвою потрібно вести діалог тільки з позиції сили. Вони пригрозив німецької колезі "дідами", пригадавши Другу світову війну.

З такою заявою Шойгу виступив в інтерв'ю російським ЗМІ, передає ONLINE.UA.

"І після всього того, що Німеччина зробила в нашій країні, я думаю, що там ще років 200 з цього приводу не треба б говорити, виступати. Що ж стосується розмов з позиції сили, знову ж таки - поверніться в історію. Якщо самі не читаєте - запитаєте у дідусів, як це - розмовляти з Росією з позиції сили. Вони, напевно, зможуть розповісти",- заявив Шойгу.

Слід зазначити, що дану відповідь Шойгу надав після того, як ще в квітні 2018 року Урсула фон дер Ляйен заявила про важливість прийняття Заходом більш жорсткої позиції у відносинах з Росією.

"Путін не цінує слабкість. Визнання або поблажливість не пом'якшать його позицію", - тоді сказала глава Міноборони Німеччини, додавши, що країни Заходу повинні вести діалог з Москвою з позиції сили і єдності.

У мережі відреагували на скандальну відповідь Шойгу, нагадавши, що Росія не самостійно воювала і виграла Другу світову війну. Росіяни порадили російським міністрам краще запитати у "німецьких дідусів, як побудувати за 70 років головну економіку Європи, а не розвалити країну, обікрасти населення і втратити всіх союзників".

"Міністру оборони треба бути обережним в словах. Нічого особистого. Висновок: "перебір" з промовою", "У квітні Урсула заявила і тільки в серпні раша "жорстку відповідь" приготувала .... Сильний хід",- коментують в мережі заяву Шойгу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Міноборони Швеції зловив російського міністра Сергія Шойгу на черговій брехні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?