"Запропоную Зеленському свою відставку": глава МЗС України виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Запропоную Зеленському свою відставку": глава МЗС України виступив з гучною заявою

"Запропоную Зеленському свою відставку": глава МЗС України виступив з гучною заявою

Очільник Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що його ніхто не звільнятиме, оскільки "у нас має бути політична культура", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

На думку головного українського дипломата, це буде правильним – дозволити новому президентові вибрати тих, із ким він має працювати в таких сферах, як зовнішня політика та оборона. Клімкін підкреслив, що безумовно запропонує свою відставку, а також додав, що має свої політичні плани, але не виключає співпраці з Зеленським.

За словами чиновника, він провів "дуже хорошу зустріч" із Володимиром Зеленським.

"Я вважаю, що там, де співпадають принципи і пріоритети – і я в цьому дуже оптимістичний, – ми працюватимемо. Це стосується і майбутніх порад, якщо вони будуть потрібні, також і можливої участі в переговорах", - сказав Клімкін.

Як повідомляв ONLINE.UА, український прем’єр Володимир Гройсман стверджує, що він готовий співпрацювати з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським після його інавгурації, а також іншими гілками влади заради розвитку країни. Однак, за його словами, для цього потрібно уникати ідеологічних розбіжностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?