Зарплата Порошенка за лютий: як у трьох Авакових або п'яти Яресько
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Зарплата Порошенка за лютий: як у трьох Авакових або п'яти Яресько

Зарплата Порошенка за лютий: як у трьох Авакових або п'яти Яресько

Заробітна плата президента України Петра Порошенка за лютий склала 60 963 гривні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".
Держуправління справами відзначає, що в лютому президенту було додатково нараховано 24 381 гривню за січень на підставі інформації секретаріату Кабінету міністрів про зарплату прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.
Згідно нормативно-правовим актам зарплата президента складає 140% розміру заробітної плати прем'єр-міністра, нараховується на загальну суму без деталізації складових і індексується в установленому законодавством порядку.
Зарплата Порошенка за січень склала 11 620 гривень. Зарплата Яценюка за січень склала 25 715 гривень, за лютий - 26 130 гривень.
У лютому минулого року зарплата Порошенка склала 10 804 гривні.
Нагадаємо, зарплата глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова за лютий склала 21 762 гривень.
Також повідомлялося, що  сума коштів, нарахована Яресько в лютому, склала 13 399,67 гривні, з них посадовий оклад за фактично відпрацьований час склав 6 545,14 гривні, надбавка за особливий характер роботи та інтенсивність праці - 6 545,14 гривні, допомогу по тимчасовій непрацездатності - 309,39 гривні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?