Зарплати немає, офіцери з Росії є: бойовик ДНР на відео виклав всю правду
Категорія
Події
Дата публікації

Зарплати немає, офіцери з Росії є: бойовик ДНР на відео виклав всю правду

Зарплати немає, офіцери з Росії є: бойовик ДНР на відео виклав всю правду
Джерело:  online.ua

Затриманий на Донбасі російський найманець, який воював за ДНР

, розповів правду про те, хто і за що воює на сході України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в штабу АТО в YouTube.


Нагадаємо, 18 січня 2017 на Маріупольському напрямку, поблизу позицій українських військ був затриманий член російсько-окупаційних військ. В ході перевірки документів встановлено, що ця особа є громадянином Російської Федерації, жителем міста Курганінськ Краснодарського краю. Крім того, при ньому були знайдені документи, що засвідчують його належність до одного з підрозділів незаконних збройних формувань ОРДЛО.


За словами росіянина, до бойовиків він приєднався в листопаді 2015 році.


"Перебував постійно в розташуванні розвідроти.., харчування надавалося не дуже хороше, від якого багатьох "військових" проносило, хворіли шлунки, одноманітна годівля. В основному: перловка, вівсянка, ячка. Багато з них були незадоволені, харчувалися за свій рахунок. Процвітає пияцтво, наркоманія, куріння "трави" в полку - це 40-50% від загальної чисельності", - розповів чоловік.



Читайте також:

О

діозний бойовик ДНР сплив після довгого затишшя: в мережі їдко іронізують


За його словами, серед "товаришів по службі" є як росіяни, так і білоруси, казахи, а також жителі Донецька, Макіївки, Горлівки, Шахтарська, Криму.


Він також зазначив, що бойовики, службовці на добровільній основі - не кадрові військові, а в управлінні полку - всі кадрові офіцери РФ.


Також чоловік поскаржився, що бойовикам не платять зарплату.



Як повідомляв ONLINE.UA,

так званий "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв заявив, що в цьому році бойовики планують захопити всю територію Донецької області

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?