Зарплати поліцейських повинні бути "адекватними" - Аваков
Категорія
Політика
Дата публікації

Зарплати поліцейських повинні бути "адекватними" - Аваков

Зарплати поліцейських повинні бути "адекватними" - Аваков
Джерело:  Укрінформ

Глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков переконаний, що треба шукати додаткові кошти на «адекватні» зарплати поліцейським, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Більшість моїх колег вважають бюджет МВС одним із кращих. Я так не вважаю. Думаю, що тут нам треба шукати ресурси і резерви як за рахунок скорочення нас, так і за рахунок центрального бюджету... Коли ми говоримо про низову корупцію в цілому в правоохоронних органах, ми повинні чітко розуміти, що офіцер поліції повинен мати від держави стільки, щоб не дивитися в бік корупційної пропозиції», - сказав міністр під час засідання спільної колегії МВС та Мін'юсту.
Аваков вважає, що зарплата в поліцейській системі повинна бути «адекватною». При цьому глава МВС додав, що наразі в бюджеті недостатньо коштів для забезпечення належного рівня оплати праці поліцейських, тобто процес рухатиметься «крок за кроком».
Раніше Аваков повідомив, що поліцію переатестують до кінця року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?