Заручини Джамали: стала відома вартість обручки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Заручини Джамали: стала відома вартість обручки

Заручини Джамали: стала відома вартість обручки
Джерело:  ivona.bigmir.net

Стало відомо, яку суму витратив на обручку коханий  української співачки Джамали  - Бекір Сулейманов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Ivona bigmir)net.
Як відомо, переможниця Євробачення 2016 виходить заміж. Радісною новиною вона поділилася в своєму Instagram, опублікувавши фото, на якому продемонструвала обручку на безіменному пальці.
За словами інсайдера, Сулейманов вибирав прикрасу для коханої в компанії своїх батьків.
Обручка варта 32,5 тисячі грн. Центральний діамантовий камінчик важить 0,2 грама, розсип - 0,08 грамів.


Нагадаємо, коханим Джамали став кримськотатарський активіст Бекір Сулейманов, який активно виступає проти окупації півострова. Також, за словами співачки, саме з його подачі співачка зважилася взяти участь в міжнародному конкурсі.
Пара, яка зустрічається, більше року, чи не афішувала свої стосунки. Вперше  Джамала представила Бекіра публіці на Манхеттенському фестивалі короткометражних фільмів, який пройшов в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ "Гулівер") 21 вересня.
У минулому році Бекір, який, до слова, на 8 років молодший 33-річної співачки, закінчив Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю прикладна фізика.
Як повідомляв ONLINE.UA,  популярна українська співачка кримськотатарського походження Джамала спільно з етно-хаос групою "ДахаБраха" випустила пісню "Заманили".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?