Засновник Facebook піде у декретну відпустку після народження другої дитини
Категорія
Світ
Дата публікації

Засновник Facebook піде у декретну відпустку після народження другої дитини

Засновник Facebook піде у декретну відпустку після народження другої дитини

Марк Цукерберг піде у декретну відпуску через народження другої доньки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Марка Цукерберга.

Засновник та керівник Facebook зазначив, що у їхній компанії співробітники обох статей можуть піти у декретну відпустку тривалістю чотири місяці.

Цукерберг нагадав, що він уже брав декретну відпустку після народження першої доньки Макс, яка тривала 2 місяці.

У своєму мікроблозі він написав: "Я завжди буду вдячний, що я зміг провести з нею так багато часу в перші місяці її життя. Наша друга донька скоро народиться, і я планую взяти ще два місяці відпустки з батьківства. Цього разу я скористаюся перевагами Facebook, щоб взяти відпустку частинами. Місяць я візьму, щоб бути з Прісцилою і дівчатами на початку, а потім ми проведемо весь грудень разом".

Читайте також: Цукерберг отримав докторський ступінь у Гарварді: з'явилися фото та відео

За словами Цукерберга, дослідження довели, що коли працюючі батьки беруть час для того, щоб побути з їхніми новонародженими дітьми, то це добре позначається на всій родині.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг та його давня подруга Чан одружилися у 2012 році. Пара познайомилася в Гарварді: Прісцила навчалася на медичному факультеті, а Марк - на факультеті психології.

Як повідомляв ONLINE.UA, в березні стало відомо, що засновник Facebook Марк Цукерберг стане батьком вдруге. Його дружина Прісцилла Чан народить йому доньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?