"Застряглий" путінський журналіст похвалився фото прогулянок в Європі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Застряглий" путінський журналіст похвалився фото прогулянок в Європі

"Застряглий" путінський журналіст похвалився фото прогулянок в Європі
Джерело:  online.ua

Один з журналістів кремлівського пулу  Андрій Колесников, який не зміг потрапити на саміт АТЕС і опинився у португальському Лісабоні, оприлюднив свої фотовраження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Ось так нелегка журналістська доля і закинула в Лісабон", - написав він.
Нагадаємо, У журналістів кремлівського пулу, які висвітлюють події, пов'язані з главою російської держави Володимиром Путіним, зламався літак по дорозі до Ліми, де проходитиме саміт АТЕС. За кілька годин до події, під час польоту над Швейцарією літак Іл-96 з російськими журналістами супроводжували два винищувачі F-18. Пізніше під час дозаправки на військовій базі в Лісабоні з'ясувалося, що до Перу неможливо дістатися без заміни деталі в двигуні, яку попередньо повинні привезти з Москви.
Читайте також: У Росії знайшли новий ворожий продукт: з'явилося шалене фото
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися нові фото винищувачів F-18, які супроводжували російський Іл-96 з журналістами кремлівського пулу на борту в повітряному просторі Швейцарії.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?