Заступник Кличка розповів про десятки квартир своєї дружини
Категорія
Економіка
Дата публікації

Заступник Кличка розповів про десятки квартир своєї дружини

Заступник Кличка розповів про десятки квартир своєї дружини

Заступник міського голови Києва Ілля Сагайдак розповів, звідки у його дружини взялися 29 квартир.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника мера столиці.
"Вважаю за необхідне дати відповідь на питання, яке викликає увагу громадськості. У власності моєї дружини є квартири і гаражі, які є частиною ОДНОГО багатоквартирного будинку. Цей будинок сім'я моєї дружини почала будувати 10 років тому і він вже 5 років як побудований (це майно вона здає в оренду). Житлові будинки є частиною недобудованого котеджного містечка, яке почали будувати років 10 тому, і будівництво там вже давно не ведеться. Все це майно з'явилося задовго до мого знайомства з майбутньою дружиною, а тим більше до моєї державної роботи".
Сагайдак зазначив, що всі доходи він офіційно задекларував. Згідно з декларацією, заступник Віталія Кличка за минулий рік заробив 245 тисяч 443 гривні 28 копійок доходів. Зароблена сума зарплати чиновника становить 48 тисяч 152,89 гривні, дивіденди і відсотки - 197 тисяч 290,39 гривні.
Дружина Сагайдака за 2015 рік заробила - 3 мільйони 236 тисяч 407,61 гривень. З них 229 тисяч 65 гривень - зарплата, 218 тисяч 573 грн - дивіденди і відсотки, 2 мільйони 850 тисяч 230 гривень отримано від відчуження майна, 88 тисяч гривень - дохід від підприємницької діяльності, 69 тисяч 54 гривні - від передачі майна в оренду і 10 тисяч 320 гривень - допомога на дитину.
Раніше стали відомі доходи керівництва Генеральної прокуратури України у 2015 році, яке разом із зарплатнею отримували й інші прибутки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?