Заступник мера знакового українського міста погорів на великому хабарі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Заступник мера знакового українського міста погорів на великому хабарі: з'явилися фото

Заступник мера знакового українського міста погорів на великому хабарі: з'явилися фото

Служба безпеки України затримала заступника мера звільненого міста Слов'янськ Донецької області за хабар у розмірі 150 тисяч гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Заступника мера Слов'янська затримала Служба безпеки України спільно з прокуратурою на хабарі в 150 000 гривень. Таку суму (10% від вартості об'єкта) вимагач вимагав за надання переваги в конкурсі з відчуження комунальної власності - будівлі колишнього дитячого садка", - йдеться в повідомленні.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Чиновник затриманий згідно зі ст. 208 КПК України. Тривають невідкладні слідчі дії.
Нагадаємо, в квітні 2014 року Слов'янськ був захоплений групою російських диверсантів, якими керував росіянин Ігор "Стрєлков"-Гіркін. Захоплення міста стало поштовхом до початку так званої "російської весни" на Донбасі, яка пізніше вилилася в кровопролитні бойові дії на території двох українських областей. Слов'янськ був звільнений українськими військами 5 липня 2014 року.




Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на хабарі в 52 тисячі гривень був затриманий співробітник відділу реклами одного з департаментів міської держадміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?