Заступник Саакашвілі поскаржився Порошенкові на неандертальців з БПП
Категорія
Політика
Дата публікації

Заступник Саакашвілі поскаржився Порошенкові на неандертальців з БПП

Заступник Саакашвілі поскаржився Порошенкові на неандертальців з БПП

Заступник голови  Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Саша Боровик закликав президента України Петра Порошенка зупинити кампанію з дискредитації, яку почали представники Блоку Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Боровика.
«Пане Президенте Петре Порошенко - члени партії, що носить ваше ім'я, незаконно застосували насильство, а потім підтримали і агітують за таку форму політичної боротьби. Їх основне завдання принизити і підірвати авторитет. Їх методи підривають людську гідність», - підкреслив він.
За словами Боровика, протягом останніх 6 місяців члени БПП партії «ведуть цькування і кампанію з дискредитації нашої команди».
«Ваше мовчання і мовчання керівництва вашої партії виглядає як заохочення і, як показали події цього тижня, веде до ескалації. Це компрометує вас і партію, що носить ваше ім'я», - додав помічник Саакашвілі.
Крім того, Боровик описав учасників інциденту в Одеській мерії.
«Денис Григор'єв - член партії БПП в Одесі і член міськради. Незважаючи на те, що він під два метри зросту, у нього не дуже багато власної суб'єктності. Він людина нерідних депутатів від БПП Гончаренка і Голубова, - як і той інший неандерталець з партії мера Труханова, який влаштував цей спектакль», - розповів чиновник.
За його словами, «вони обидва майстри спорту».
«Під час інциденту в Одеській міськраді цей був поруч зі мною - він допомагав основному гравцеві. Цей ближче до кінця тримав мені руки. Після всього цього він закрив двері і схвально поплескав першого неандертальця по плечу. Потім він розмістив відео у себе на фб сторінці, пропонуючи іншим міськрадам країни прийняти цю мерзенну естафету. Інші БПП-шники в цей час улюлюкали», - резюмував Боровик.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі назвав примусове видворення з трибуни сесійної зали міської ради Одеси свого заступника Олександра Боровика нападом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?