Заступник Яресько йде з Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Заступник Яресько йде з Кабміну

Заступник Яресько йде з Кабміну
Джерело:  online.ua

Заступник міністра фінансів Олена Макеєва заявила про звільнення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її сторінку в Facebook.
"Написала заяву про звільнення з посади заступника міністрів фінансів", - написала Макєєва.
У своєму повідомленні вона також побажала "справжніх успіхів" новому міністру фінансів Олександрові Данилюку та його команді в реалізації вже розпочатих міністерством реформ і досягнення своїх командних цілей і коротко резюмувала свій досвід роботи на посаді в міністерстві.
"Більше року я мала честь працювати в команді висококласного менеджера і справжнього професіонала своєї справи Наталії Яресько. "We will win as a team and loose as individuals"(C). Ця фраза вже не один рік є однією з найулюбленіших, адже я впевнена, що успіх будь-якого починання прямо залежить від команди, яка спільними зусиллями працює задля досягнення поставленої мети. Такою командою для мене стали Оксана Маркарова, Артем Шевальов, Роман Качур", - повідомила Макєєва.
Нагадаємо, 14 квітня Верховна Рада України призначила екс-спікера парламенту Володимира Гройсмана прем'єр-міністром і відправила у відставку Арсенія Яценюка. Також Рада проголосувала за новий склад Кабміну, який витіснив з поста колишню міністра фінансів Яресько, щоб звільнити місце для нових представників.
Наталія Яресько також була кандидатом на пост прем'єр-міністра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?