Засудженого за вбивство екс-нардепа можуть випустити на свободу
Категорія
Культура
Дата публікації

Засудженого за вбивство екс-нардепа можуть випустити на свободу

Засудженого за вбивство екс-нардепа можуть випустити на свободу
Джерело:  ТСН

Захист  засудженого за вбивство екс-нардепа Віктора Лозінського  подав клопотання в Бориспільський міський районний суд про умовно-дострокове звільнення. Суд задовольнив клопотання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


"До суду надійшло клопотання від його адвоката про застосування до нього умовно дострокового звільнення. І ще безліч документів, прикладених до цього документа, зокрема - позитивна характеристика з боку керівництва колонії, подяки від воїнів АТО, від сім'ї загиблого, ветеранських організацій, голови районної ради", - коментує ситуацію прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко.


У разі, якщо в прокуратурі не оскаржать вирок суду, Лозінський зможе вийти на свободу протягом тижня.


Владислав Куценко розповів, що до понеділка, 29 лютого, підготує апеляційну скаргу і буде вирішувати, чи подавати її в обласний Апеляційний суд.


Віктор Лозинський провів в ув'язненні вже 8 років з 15, і його захист хоче домогтися його умовно-дострокового звільнення за законом Савченко, згідно з яким, один день ув'язнення в СІЗО зачитується за два дні загального терміну ув'язнення.


Як повідомляв ONLINE.UA, в прокуратурі заявляли про те, що  Віктору Лозінському незаконно пом'якшували умови перебування в колонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?