Затьмарила навіть маму: мережу приголомшили фото доньки Моніки Беллуччі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Затьмарила навіть маму: мережу приголомшили фото доньки Моніки Беллуччі

Затьмарила навіть маму: мережу приголомшили фото доньки Моніки Беллуччі
Джерело:  online.ua

Старша донька однієї з найкрасивіших акторок Голлівуду Моніки Беллуччі та француза Венсана Касселя Діва знялась для обкладинки глянцю — вона прикрасила своїми фото журнал Elle France. Дівчина вперше стала обличчям глянцю та продемонструвала фантастичний образ, а також розкішну зовнішність, яка їй дісталася не тільки від матері, а й від красеня-батька. Не можна не згадати про те, що вперше Діва Кассель дебютувала як модель в січні цього року. Вона знялась у рекламному кампейні нового аромату Dolce Shine від Dolce & Gabbana, а співпрацю з преміальним брендом продовжила в серпні, передає ONLINE.UA.

Діва Кассель та Моніка Беллуччі

Стилісти обрали для юної красуні неймовірний образ, у якому вона виглядала по-дорослому. Діва одягла чорний атласний костюм у білий горох, який складався з довгого піджака, сорочки та краватки в тон. Завдяки пікантній довжині вбрання Діва Кассель засвітила ідеальні ніжки. Струнку фігуру моделі підкреслював чорний корсет, який вона одягла поверх костюма. Цього разу юна модель позувала з хвилястою укладкою і ніжним макіяжем. Стилісти не обтяжували миле обличчя юної дівчинки косметикою, ледь виділивши очі та губи тінями і помадою нюдового відтінку.

Хоча досвід зйомок у Діви Кассель наразі доволі незначний, їй вдалося всього одним фото продемонструвати професіоналізм. Фанати моделі зазначають, що вона увібрала найкраще від своїх батьків, тому успіх їй у цій сфері гарантований.

"Дуже схожа на Моніку! Як прекрасно, що у моєї улюбленої акторки є донька — її точна копія; Діва затьмарила навіть маму; яка ж вона красива! надіюся, що також добра та скромна; мені здається, що вона більше схожа на Венсана; дівчина виграла в генетичну лотерею)); розкішна та дуже стильна; їй тільки 16 років... скоро вона стане ще красивішою; а от для мене немає красивішого нікого, ніж Моніка)) навіть Діва їй не конкуренція; усі жінки красиві, особливо, коли в них закохані очі", - коментують фото Діви Кассель у мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зірка фільмів про Гаррі Поттера неочікувано для всіх зізналася,  що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?