Затримали осіб, що за два роки нелегально переправили сотню моряків до Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Затримали осіб, що за два роки нелегально переправили сотню моряків до Криму

Затримали осіб, що за два роки нелегально переправили сотню моряків до Криму
Джерело:  ark.gp.gov.ua

Правоохоронці припинили діяльність організованої групи, що за 2015-2017 роки незаконно переправили майже сотню моряків через закриті пункти пропуску на окупованій території Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Криму.

Читайте також: СБУ на адмінкордоні з окупованим Кримом затримала дезертира-зрадника

9 травня провели обшуки у Одесі та Херсоні за місцем діяльності членів групи, а також за місцем проживання організатора та двох виконавців.

Були вилучені предмети та документи, які підтверджують протиправні дії: фальшиві перепустки, грошові кошти, печатки, штампи та кліше (в тому числі і підприємств РФ).

Вирішується питання про оголошення підозри за статтею про незаконне переправлення осіб через державний кордон України, запобіжний захід до якої передбачає 7-9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Служба безпеки України провела антитерористичні вчення поряд з адміністративним кордоном з окупованим Росією Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?